Esenyurtta Yangin - Esenyurt'ta korkutan yangın - Yeni Akit : Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Esenyurtta Yangin - Esenyurt'ta korkutan yangın - Yeni Akit : Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın çıktı! Alevler göğe ...
Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın çıktı! Alevler göğe ... from i.internethaber.com
Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.

Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı?

Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı.

Son dakika! İstanbul'da Esenyurt'ta lojistik firmasında ...
Son dakika! İstanbul'da Esenyurt'ta lojistik firmasında ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti.

Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor.

Son dakika! Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın ...
Son dakika! Esenyurt'ta lojistik firmasında yangın ... from anadolu-haber.com
Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı.

Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve iki fabrikaya daha sıçrayan yangına ekipler müdahale ediyor. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama